donderdag 16 mei 2013

Opening expositie door de wethouder van cultuur Nelleke Vedelaar in Fermate








Nelleke Vedelaar opent expositie Fermate
vrijdag 26 april 2013
ZWOLLE - Op zaterdag 27 april a.s. verzorgt Nelleke Vedelaar, wethouder van o.a. cultuur, de opening van een nieuwe expositie in Driezorg-locatie woonzorgcentrum   Fermate. De opening start om 20.00 uur, in het woonzorgcentrum aan de Händellaan 315 in Holtenbroek.

De expositie, die loopt t/m 13 juni a.s., bestaat uit ruimtelijk werk van Sjoukje Gootjes (in de vitrinekasten) en schilderijen van Ewoud Bakker (op het seniorenplein en in de hal van de locatie).


Exposities Woonzorgcentrum Fermate

dinsdag 04 juni 2013
Zwolle - Sjoukje Gootjes en Ewoud Bakker exposeren nog tot en met 13 juni hun kunstwerken in woonzorgcentrum Fermate. De kunstwerken van Sjoukje Gootjes bestaan uit recycling en hout. Ewoud Bakker toont schilderijen die gemaakt zijn met verschillende nieuwe technieken. 
De kunstwerken zijn te zien in de hal van de locatie aan de Händellaan 315. Houdt u van abstracte, ruimtelijke werken, Raku-werken of juist karakteristieke schilderijen? Bezoek dan de expositie van Cobi Teunis Evenboer en Jenny Kiers in woonzorgcentrum Fermate! Ook deze expositie is te zien aan de Händellaan 315 en wel van 14 juni t/m 15 augustus.



Krantenartikel uit Kleurrijk Holtenbroek, Mei 2013, 13 jaargang nummer 05

      Expositie Fermate

Geen opmerkingen:

Een reactie posten