zaterdag 3 september 2011

Ik ga samen met Lobke workshops geven in Amsterdam!

Wind

4 september t/m 9 oktober 2011

Kom aanwaaien bij de serie WIND. Ervaar de kracht van de natuur door windcreaties te maken en laat je meevoeren op windklanken. Fluitiste Adeline Salles heeft het podiumprogramma samengesteld, kunstenaars Sjoukje Gootjes en Lobke Meekes het ‘doe’ programma.

Podiumprogramma om 15.00 uur
'Doe' programma van 14:00 tot 17:00 uur

Laat je eigen vlieger op, met windklanken van fagot en sax. Zondag 4 september.
-Vlieger! Vliegerexpert Zjev brengt zijn bonte verzameling mee. Ook kun je je eigen vlieger bouwen. Hopelijk staat er een goede wind, want alles moet de lucht in.

Fanfare vd eerste liefdesnacht, bouw je eigen windmolen. Zondag 11 september.
- Windmolenstad. Maak net als leerlingen van basisscholen uit Noord je eigen windmolen. Alle molens samen vormen de Windmolenstad. Kijk op de blogspot van Woei- Dit weekend (10 en 11 sept.) is ook het Noorderparkfestival met muziek, gezelligheid en kinderactiviteiten.


Windklanken en dans, parkdieren maken Zondag 18 september.
- Kinetic Sculpture. Parkdieren maken, die tot leven komen door de wind. Met plastic en tape bouwen we lichte fantasiedieren die kunnen lopen.

Concert met 4 fluittisten, maak je eigen wind animatie Zondag 25 september.
- Animaties maken. Storm op het scherm, wapperende zeilen, de wind in je haar.. Laat het waaien in een stop-motion filmpje. Let op: max. 30 deelnemers!

The Ambush Party, maak je eigen opblaasboom Zondag 2 oktober.
- Opblaaspark! Van plastic en tape maak je een opblaasboom. Stofzuigers blazen er een bos van.

Folk van Hot Griselda, maak je eigen zeilboot Zondag 9 oktober.
- Sail at Noorderpark! Zet een zeilboot in elkaar en laat hem te water.- Smaak Van Noord van 12.00 tot 17.00 uurOp deze proefmarkt ontdek je op een vrolijke manier waar je eten vandaan komt. Pizza’s maken, broodjes bakken en nog veel meer. Een groot eet- en kookavontuur voor de hele familie! I.s.m. Natuur- en Milieueducatie (NME Amsterdam-Noord)

http://www.noorderparkkamer.nl/project/wind/276
http://www.noorderparkkamer.nl/festival/wind/30
Noorderpark, Floraparkweg 1, 1032 BZ Amsterdam. De Noorderparkkamer ligt in het Noorderpark (voormalige Florapark) in Amsterdam-Noord. Je kunt er komen door op de Wingerdweg tegenover nummer 185 of 229 het park in te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten